Szubjektív napló

Megérkezett a várva várt csöppség. Lehet, hogy most vonult le az első gratuláció- és látogatóhullám. Ez a gyermekágyas időszak. Tele élménnyel és tapasztalással. Majd ezt követik további élmények, szépségek és nehézségek. Új fejezet kezdődött. Szeretnénk helyet adni ezeknek az leírásoknak ebben a rovatban.

A szoptatással kapcsolatos tapasztalatok már az első élmények közé tartoznak. Van, akinek könnyebben és van, akinek nehezebben megy az összeszokás. Az ekkor érkező információhalomból szinte lehetetlen kiválasztani a megfelelőt. Hárman ötfélét mondanak. Elbizonytalanodások, vagy éppen anyatigris mechanizmusok jönnek. Sikerek és kudarcok a szoptatással kapcsolatban. Hogy történt? Kíváncsian várjuk a leveleket.

Mikor lettem anya?
Amikor megszületett éreztem, hogy…
Amikor a szomszéd rám nézett és azt mondta…
Hetekig nem éreztem magam…
Az alvás sem a régi. Mintha éjjel és nappal összekeveredett volna. Az apuka is szeretné megtalálni a helyét ebben az új felállásban.
A szülés utáni szexről is megoszlanak a vélemények és az élmények.
Célunk itt nem az állásfoglalás, hanem hogy hangot adjunk a különféle élményeknek. Helyet a beszámolóknak.

Szívesen fogadjuk leveleiket, élményeinket erről az időszakról a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.