A divatos hajviselet titka

Barber

Néha, főleg a tizenéves férfiaknál előfordul, hogy új hajviseletet szeretnének választani. Sőt, ugye egy férinak több lehetősége is van, ugyanis még a borosta illetve szakáll téma is felmerülhet, ha át szeretné formálni a kinézetét.

Egy új frizura kiválasztásának úgy érdemes nekiállni, hogy körülnéz az ember a neten, milyen frizurák most a trendik, mi az ami neki tetszene. Persze itt lehet, hogy épp olyan akadályba ütközik az ember, ami több hónap várakozást okoz, pl ha az új frizurához sokkal hosszabb haj kell, mint ami most adott. Ha nincs időnk arra, hogy megnövesszük a hajunkat, akkor viszont érdemes tovább nézelődni az Instán, hátha előkerül egy olyan fazon, ami nem igényel ilyen hajnövesztést.

A megfelelő frizura kiválasztása után érdemes felkeresni egy barbert. Igen, nem fodrászt, hanem kifejezetten a férfi hajra, és arcszőrzetek formázására specializálódott barberre lesz szükség! Barber shop Budapest belvárosában igen sok helyen található, de egyre gyakoribb a külvárosban, és a vidéki városokban is.

A barber tanácsot tud adni, hogy a kiválasztott frizura megfelelő lehet a mi fejformánk, és arcformánk esetén. Érdemes megfogadni a tanácsait, mert egy barber igen nagy gyakorlattal rendelkezik e téren. Menjünk biztosra az új frizura kapcsán, nehogy aztán a nullásgép vessen véget a megújulásunknak.

Megosztás