A kedvenc idegennyelvem

Nyelvtanfolyam

Talán már a főcímből, és a képből sejthető, hogy mi a válasz. Igen! Az angol az én kedvenc nyelvem. Beszélek több idegennyelvet is, de mégis, valahogy az angol fogott meg a leginkább. Lehet, hogy ennek az is az oka, hogy azt tudom használni, hasznosítani a leginkább az életben, az életem számos területén.
Volt pár év, amikor egyáltalán nem volt szükségem a nyelvtudásra, és sajnos saját káromon tapasztaltam meg, hogy mennyire el tudja felejteni a nyelvet az ember. Passzíválódik a tudása, és csak nyekereg, ha aztán meg kell mégis szólalni.
Ekkor én egy nagyon egyszerű megoldást választottam a nyelvtudásom felfrissítésére, egy online angol tanfolyamra fizettem be, ahol otthonról, kényelmesen frissíthettem fel a nyelvtudásomat. Ráadásul tényleg nagyon hatékony volt ez az online oktatás, a tanár legalább annyira segítőkész volt, mintha egy hagyományos tanteremben tartott nyelvórán lennénk.
Így összességében nagyon elégedett voltam, és most, a már friss nyelvtudásommal bátran vághatok bele a nyári külföldi kalandozásokba is.

Megosztás