Papírhegyek helyett hiteles elektronikus iratok

Cégkivonat

Egy vállalkozás életében hatalmas mennyiségű irat keletkezik, amiknek már eleve az elhelyezése sem egyszerű, arról nem is beszélve, hogy sok papírt használunk el feleslegesen.

Az utóbbi években sokat fejlődött a technika, így már elektronikusan aláírt, hiteles dokumentumok is léteznek, és egyre szélesebb körben elfogadottak.

Sok helyen, így már banki ügyintézésénél, vagy épp egy pályázat beadásánál is használhatunk elektronikusan hitelesített dokumentumokat.

Egy cég életében sokszor lehet szükség friss, hiteles cégkivonatra, amelyet már elektronikusan is beszerezhetünk. Több erre szakosodott weboldalon is elérhető a szolgáltatás, amivel pár perc alatt megkaphatjuk a hiteles és hatályos cégkivonatunkat. A szolgáltatásért azonnal fizetni is tudunk bankkártyával, vagy ha ez nem jó megoldás, akkor akár átutalással is.
Az ilyen jellegű szolgáltatásoknak köszönhetően környezettudatosabbak lehetünk, hiszen csökken a papír felhasználás, másrészt a mi ügymenetünket is felgyorsíthatjuk, és leegyszerűsíthetjük.

Megosztás